Schoolreis Barcelona, HAVO Bernardinus College

In de laatste week van maart 2014 heeft Mosae Group Travel een cultuurreis georganiseerd naar Barcelona voor 60 HAVO studenten van het Bernardinus College. Wij hebben voor deze bestemming gekozen omdat in Barcelona veel musea en architectuur aanwezig is. Kortom, de ideale stad om cultuur en vrije tijd met elkaar te combineren.

Tijdens de reis hebben we verschillende musea bezocht, onder andere het Dali museum, het Picasso museum, het Miro museum, het Palau Nacional en de Sagrada Familia. Verder hebben we in het achterland van Catalonie, in het Montsenya gebergte, een aantal outdoor activiteiten gedaan. De groep is daar gaan mountainbiken en heeft daar een gps tocht gelopen.
Naast de stad Barcelona en de outdooractiviteiten in het Montsenya gebergte hebben we ook in de omgeving verschillende dorpen en steden bezocht: Tossa de Mar, Girona, Blanes en Figueres.
Deze combinatie tussen enerzijds cultuur en anderzijds de outdoor activiteiten maakte het tot een leuk afwisselend programma.

Samenwerking Mosae Group Travel

Mosae Group Travel heeft voor ons de gehele reis georganiseerd compleet van de busreis tot en met de bezichtigingen in de stad en de outdooractiviteiten.
Wij hebben erg fijn samengewerkt met Mosae Group Travel. De reserveringen waren goed geregeld en ook de bus was ruim en comfortabel.

Dhr. M. Gielens
Docent lichamelijke opvoeding
Bernardinuscollege

groepsfoto.bernardinus.havo.2014

Bernardinus.bcn.montseney.2

Bernardinus.bcn.montseney.4