Een bezoek aan een onderwijscongres zoals de Quest Conference of EAIE

Studiereizen wereldwijd van Finland tot aan Singapore

Gehele organisatie van A to Z van vakinhoudelijk tot aan logistiek

Of alleen logistiek indien de opdrachtgever eigen contacten heeft

Voor overkoepelende schoolorganisaties en onderwijsadviesbureau ’s

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Mosae Group Travel organiseert studiereizen docenten

Mosae Group Travel is dé specialist voor een studiereis docenten ten behoeve van onderwijzend personeel. Waarom? Niet alleen omdat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het organiseren van studie- en schoolreizen. Maar ook omdat we een duidelijke affiniteit hebben met onderwijs vanwege onze onderwijskundige achtergrond. We weten wat er speelt in het onderwijs, we weten hoe hoog de werkdruk is en hoe laag de budgetten. Deze affiniteit is onze toegevoegde waarde. Ook bij het organiseren van studiereizen docenten. We kunnen daarom precies inspelen op de wensen van onze opdrachtgever bij de organisatie van een studiereis. Kortom: We ontzorgen.

Een studiereis docenten: De ontwikkeling van de docent staat centraal

Eigenlijk is het een open deur intrappen als we stellen dat goed onderwijs ontzettend belangrijk is. Voor docenten betekent dit eigenlijk doorlopend verder werken aan professionalisering. En als er al tijd gevonden wordt vanwege de vele neventaken, dan is het gevolg van professionalisering vele uren in trainingsruimtes, vergaderzalen en klaslokalen. Maar het kan ook anders: Studiereizen docenten zijn een aangename en vooral ook nuttige vorm van professionalisering. Theorie en praktijk komen samen bij studiereizen. En het venster naar andere ziens- en werkwijzen gaat wagenwijd open bij een studiereis naar het buitenland. De ontwikkeling van de docent krijgt een ongekende boost!

De organisatie van een studiereis docenten

Wat we vooral doen is goed luisteren naar onze opdrachtgevers. Al naar gelang de wensen van de opdrachtgever doen we dat per telefoon of tijdens een bezoek aan de opdrachtgever. Wat zijn de thema’s? Wat zijn de leerdoelen van de studiereis? Wat voor een soort scholen moeten worden bezocht? Hoe gaan we de docenten uitdagen om al die nieuwe ervaringen tijdens de studiereis om te zetten in kwalitatief beter onderwijs? Naast het vakinhoudelijke aspect kijken we ook naar het logistieke aspect: Wat is het budget? Wat voor een soort accommodatie? 2 persoonskamers of 1 persoonskamers? Kortom: Goed luisteren en inventariseren is de basis van een goede studiereis!

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties