Een bezoek aan een onderwijscongres zoals de Quest Conference of EAIE

Studiereizen wereldwijd van Finland tot aan Singapore

Gehele organisatie van A to Z van vakinhoudelijk tot aan logistiek

Of alleen logistiek indien de opdrachtgever eigen contacten heeft

Voor overkoepelende schoolorganisaties en onderwijsadviesbureau ’s

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen Singapore

In vele internationale onderwijsranglijsten, zoals de Pisa-lijst (Programme for International Student Assesment), staat Singapore bovenaan. Wat is het succes van het onderwijssysteem in Singapore? Wat doen ze in Singapore anders dan bij ons? Waarom scoren leerlingen en studenten in Singapore zo goed op het gebied van taal, wiskunde en natuurwetenschappen? Is het de onderwijscultuur? Worden er in Singapore andere keuzes gemaakt m.b.t. het inrichten van het onderwijs? En waarom doet Singapore het zo goed op het gebied van ICT in het onderwijs? Genoeg vragen waarop tijdens een studiereis Singapore antwoord op gegeven kan worden!

Hoe ziet een studiereis Singapore eruit?

Dat ligt geheel aan uzelf. Het onderwijs in Singapore scoort goed op een breed scala van onderwerpen en terreinen. Het is dus aan u waarop de focus wordt gelegd. Wilt u een algemeen beeld krijgen van het onderwijs in Singapore om inspiratie op te doen? Dat kan! Of wilt u inzoomen op een specifiek onderwerp dat voor u van belang is? Ook dat kan uiteraard. We leggen dan contacten met de juiste organisaties in Singapore. Het spreekt voor zich dat we ook bezoeken aan scholen in het voortgezet onderwijs en het primair onderwijs voor u kunnen regelen. Concluderend kunnen we dan ook stellen dat er vele soorten studiereizen Singapore kunnen worden georganiseerd. Uiteraard help Mosae Group Travel u daarbij!

Studiereizen Singapore: voor wie?

Een studiereis Singapore kan worden georganiseerd voor een breed publiek uit het onderwijs: Voor ICT-managers, voor schoolbesturen en schoolleiders, voor beleidsmedewerkers en ook voor docenten. Gaat het om een algemeen beeld? Dat kan een breed scala van functionarissen meegaan met de studiereis: Van schoolleider tot aan ICT-manager. Gaat het om een specifiek onderwerp? Dan zullen specifieke medewerkers mee gaan. Uiteindelijk zal Mosae Group Travel een studiereis faciliteren waarin onderwijsprofessionals inspiratie opdoen en kennis delen waarmee zij weer terug in Nederland volop hun voordeel kunnen doen ten behoeve van betere onderwijsprocessen.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties