Een bezoek aan een onderwijscongres zoals de Quest Conference of EAIE

Studiereizen wereldwijd van Finland tot aan Singapore

Gehele organisatie van A to Z van vakinhoudelijk tot aan logistiek

Of alleen logistiek indien de opdrachtgever eigen contacten heeft

Voor overkoepelende schoolorganisaties en onderwijsadviesbureau ’s

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen basisonderwijs bij Mosae Group Travel

Iedereen die werkzaam is in het basisonderwijs, van onderwijzer tot aan bestuurder en van directeur tot aan ondersteunend personeel, kent het belang van goed basisonderwijs. Mosae Group Travel is er van overtuigd dat een studiereis basisonderwijs meer is dan een “leuk” reisje: Het is een integraal onderdeel van nascholing en bijscholingsactiviteiten ter ondersteuning van het handhaven en verbeteren van goed basisonderwijs. Mosae Group Travel ondersteunt al jaren basisscholen, onderwijskoepels, en onderwijsadviesbureaus bij de organisatie van een goede, zinvolle en sterke studiereizen.

Studiereizen basisonderwijs voor elk gewenst thema

In samenspraak met de opdrachtgever kan Mosae Group Travel een grote variatie aan studiereizen aanbieden die leiden tot een studiereis basisonderwijs op maat. In het voortraject worden de wensen en leerdoelen uitgebreid besproken zodat er een stevig fundament onder de studiereis komt te liggen. Dit doen we met u alleen of in samenspraak met onze partners hier in Nederland of in het buitenland. Dit allemaal om uiteindelijk te komen tot een studiereis die volledig ingericht en aangepast is om de doelen van de studiereis te behalen. Zo hebben we op deze manier reeds studiereizen basisonderwijs mogen organiseren met thema’s zoals onder andere kwaliteitszorg, werkdruk en hoogbegaafdheid.

De resultaten van een studiereis

Veel studiereizen ten behoeve van het basisonderwijs vinden plaats in bijvoorbeeld Schotland, Engeland, Finland, de Verenigde Staten of Canada. Dit zijn namelijk bestemmingen die uitermate geschikt zijn voor een zinvolle studiereis basisonderwijs. Het zijn landen met onderwijssystemen die anders zijn dan in Nederland. Het zijn bestemmingen waar zinvolle kennis, vaardigheden en inzichten worden opgedaan bij thema’s die actueel zijn in het onderwijs. Het resultaat is dat de doelstellingen van studiereizen behaald worden. En wat ook een onverwachte bijvangst is, is dat studiereizen resulteren in onverwachte, informele contacten en ontmoetingen waarmee onderwijsprofessionals in het basisonderwijs hun voordeel mee kunnen doen.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties