Mosae Group Travel2019-01-18T11:37:15+00:00

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen

Een schoolreis voor een middelbare school. Een studiereis voor een groep HBO studenten.

Een bezoek aan een onderwijscongres. Een los vliegticket inclusief een visum voor een stagebegeleider.

Of het nu gaat om het organiseren van een meerdaagse reis, het samenstellen van een reisprogramma of het geven van advies….

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen

Studiereizen en schoolreizen op maat met oog voor het onderwijs

De organisatie van een studiereis of schoolreis en het ondersteunen, helpen, adviseren en zorg uit handen nemen bij de contactpersonen van de scholen is een vak apart. Mede door de specifieke, vaak wijzigende, omstandigheden in het onderwijs.

Door te weten wat er speelt binnen het onderwijs en wat de doelen en verwachtingen van een school- of studiereis zijn weet Mosae Group Travel maximaal de zorg voor de organisatie van een reis uit handen te nemen. Hierbij staat het doel van de reis altijd centraal.

Wij geloven niet in transacties maar in relaties. Door goed te luisteren naar uw wensen speelt Mosae Group Travel op flexibele maar efficiënte wijze in op uw behoefte. Het resultaat zijn maatwerkoplossingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Schoolreis Londen

Schoolreis Londen

Voorbeelden van diensten

  • logistieke organisatie van de studiereis/schoolreis
  • vakinhoudelijke programma’s t.b.v. de studiereis die aansluiten bij de doelstellingen van de reis
  • toeristische programma’s t.b.v. de schoolreis die aansluiten bij de doelstellingen van de reis
  • vergaderarrangementen
  • conferentieruimten en meetingrooms
  • aanvraag visa
  • inschrijving deelnemers van de reis

Mosae Group Travel: Robert Meij

Persoon achter Mosae Group Travel is Robert Meij. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in het organiseren van reizen en bovendien een onderwijskundige achtergrond. Tijdens een carrière in het toeristisch bedrijfsleven bleef de binding met het onderwijs voortdurend aanwezig. Zo was Robert lid van de klankbordgroep Toerisme & Luchtvaart van ROC Leeuwenborgh en onderhield hij ook privé zijn interesse in het onderwijs. Tegenwoordig is Robert lid van de klankbordgroep Onderwijsvernieuwing van het Stella Maris College in Meerssen. Robert ontwikkelde hierdoor steeds meer affiniteit met het organiseren van groepsreizen op maat. De organisatie van studie- en schoolreizen is een specialisatie met een specifieke doelgroep die door slechts weinig reguliere reisbureaus werd opgepikt. Juist een specialisatie waarin Robert zich thuis voelt en dat uiteindelijk heeft geresulteerd in de oprichting van Mosae Group Travel: dé specialist in studie- en schoolreizen.

Werkwijze

Voor Mosae Group Travel is het uit handen nemen van de zorg voor de studie- of schoolreis het meest belangrijk.

Meer weten over onze werkwijze?

Lees meer…

Uw zekerheden

Mosae Group Travel is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Lees meer…