Stdiereizen Onderwijsprofessionals

Kennis verbreden en verdiepen met een studiereis

Studiereis onderwijsprofessionals: leren in het buitenland

Wie zijn diploma behaalt is tegenwoordig niet klaar met studeren. Een leven lang leren is het devies. Kennis vergaren, uitdiepen en delen. Studiereizen zijn erg geschikt om nieuwe inzichten op te doen. Deze inzichten komen niet alleen voort uit het programma, maar ook uit het intensieve contact met reisgenoten en buitenlandse vakgenoten. Dit biedt tevens mogelijkheden om te netwerken.

Studiereis Basisonderwijs
Studiereis Basisonderwijs
Studiereis Canada
Studiereis Canada
Studiereis Docenten
Studiereis Docenten
Studiereis Finland
Studiereis Finland
Studiereis ICT in onderwijs
Studiereis ICT

Ervaring met het organiseren van studiereizen voor professionals

Mosae Group Travel organiseert studiereizen voor onderwijsmanagement. Van ICT gerichte reizen naar Singapore tot aan de Quest conference in Toronto. Samen kennis delen én verbreden staat hierbij altijd centraal. Het leerdoel vormt de basis van het reisprogramma. Naast het educatief programma zorgen we ook voor de logistieke organisatie: Vervoer, hotels, internetverbindingen, vergaderruimten enz. Kortom: Het vakinhoudelijke en logistieke plaatje moet kloppen! Mosae Group Travel ontzorgt en neemt de gehele organisatie van de studiereis uit handen. Regelt u zelf het vakinhoudelijke programma? Geen probleem! Dan zorgen wij voor de logistieke organisatie van de studiereis. U bent dan verzekert van een studiereis die valt onder de keurmerken van ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Mosae Group Travel organiseert studiereizen voor schoolbesturen, onderwijsadviesbureau’s en overkoepelende onderwijsorganisaties. Zoals naar Groot Brittanië, Canada, Finland, Singapore en de Verenigde Staten. O.a. voor Boor Rotterdam, Catent, De Basis Arnhem, Fluenta, KPC Groep, SKO De Dijken (Wervershoof), Vivente Zwolle en Viviani.

Studiereis Leraren
Studiereis Leraren
Studiereis voor P.O.
Studiereis Canada
Studiereis Schoolleiders
Studiereis Schoolleiders
Studiereis Singapore
Studiereis Singapore
Studiereis Zweden
Studiereis Zweden

Studiereis met open inschrijving: The Quest Conference

Ieder jaar verzorgt Mosae Group Travel een reis naar The Quest Conference. Deze conferentie biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in Engaging Learning in the 21th Century.

Lees meer…

Studiereis rondom onderwijsprogramma Finland

Het onderwijs in Finland is kwalitatief uitzonderlijk goed. Mosae Group Travel organiseert voor onderwijsprofessionals reizen naar Finland om kennis te vergaren over het onderwijs ter plaatse.

Lees meer…