Hulp bij het aanvragen voor subsidies voor TTO taalreizen, school- en studiereizen

School-en studiereizen: kers op de taart kost geld
Deelnemen aan een school- of studiereis is de kers op de taart voor jongeren tijdens hun schooltijd. Ook voor onderwijsprofessionals heeft een studiereis meerwaarde. Maar school- en studiereizen kosten geld en dat geld heeft niet altijd iedereen.

School en/of studiereis moet voor iedereen toegankelijk zijn
Mosae Group Travel vindt dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn om mee te gaan op school- of studiereis. En daarom denken we graag met u mee.  Soms kunnen ouders van leerlingen de vrijwillige ouderbijdrage niet kunnen betalen.  We onderzoeken dan graag samen met u de mogelijkheden voor het financieren van de schoolreis.

Diverse hulpmogelijkheden voor scholieren en studenten
Er bestaand verschillende fondsen, stichtingen, hulprogramma’s en subsidies. Die zorgen ervoor dat de hele klas wél samen weg kan. Per leerling of student bekijken we wat de mogelijkheden zijn.  We adviseren graag welke stappen u dient te doorlopen.

Subsidie aanvragen studiereizen onderwijsprofessionals
Ook bieden we hulp aan bij het aanvragen van subsidies voor studiereizen voor onderwijsprofessionals. Want ook voor deze studiereizen zijn er diverse subsidiemogelijkheden. In de meeste gevallen dient u wel zelf de aanvraag te doen. Wij zullen u zo goed mogelijk stap voor stap begeleiden. Op deze manier nemen wij u extra uitzoekwerk uit handen. Wij ontzorgen u. U houdt tijd over voor datgene waar u goed in bent: Lesgeven en het onderwijs verbeteren.

Waar fondsen aan te vragen voor school- en studiereizen
Voorbeelden van instanties waar financiële hulp aangevraagd kan worden zijn:

Contact