Een bezoek aan een onderwijscongres zoals de Quest Conference of EAIE

Studiereizen wereldwijd van Finland tot aan Singapore

Gehele organisatie van A to Z van vakinhoudelijk tot aan logistiek

Of alleen logistiek indien de opdrachtgever eigen contacten heeft

Voor overkoepelende schoolorganisaties en onderwijsadviesbureau ’s

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen ICT

De overeenkomst tussen het onderwijs en ICT is dat de ontwikkelingen zowel in het onderwijs als wel in de ICT razend snel gaan. En de ICT ontwikkelingen in relatie tot het onderwijs zelf gaan zo nodig nog sneller. Hoe wordt een functioneel gebruik van tablets en smartphones in het onderwijs geregeld? Waaraan moet lesmateriaal voldoen om goed te worden gebruikt via mobiele applicaties? Wat zijn de ontwikkelingen in de ICT op administratief gebied in het onderwijs? Een studiereis ICT is bijna een voorwaarde voor schoolleiders en ICT functionarissen binnen het onderwijs om bij te blijven en om goed te kunnen functioneren.

Studiereis ICT op maat

Mosae Group Travel kent het belang van een goede studiereis ICT. Wij organiseren dan ook ICT studiereizen op maat naar bekende ICT hotspots zoals Singapore, Estland, Israël en in de Verenigde Staten naar onder andere Microsoft in Seattle en de Stanford universiteit in Silicon Valley. Al naar gelang de behoefte van de opdrachtgever wordt de focus gelegd op het onderwerp dat de opdrachtgever belangrijk vindt. De focus kan gelegd worden op onderwijstoepassingen, administratie of op beiden. Het spreekt voor zich dat er ook plaatselijk scholen bezocht kunnen worden om te zien hoe daar ICT wordt toegepast in de dagelijkse onderwijspraktijk. De opdrachtgever bepaalt de inhoud en wij adviseren en denken uiteraard met u mee.

Mosae Group Travel ontzorgt

Mosae Group Travel ontzorgt de opdrachtgever bij de organisatie van ICT studiereizen. Wij regelen alles van A tot Z. Van vlucht en verblijf tot aan vaktechnische bezoeken. En van schoolbezoek tot vergaderruimten voor presentaties. Indien de opdrachtgever zelf al zijn eigen contacten heeft m.b.t. de vakinhoudelijke aspecten van de studiereis nemen wij met alle plezier alleen de logistieke organisatie van de reis voor onze rekening. Uiteraard conform de voorwaarden en zekerheden van SGRZ, Calamiteitenfonds en ANVR. Het ontzorgen hebben we reeds voor vele scholen, overkoepelende schoolorganisaties en andere onderwijsorganisaties gedaan.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties