london-walking-tour-22

Schoolreizen met toegevoegde waarde

Reizen met een educatief karakter

Een schoolreis is voor leerlingen vaak het hoogtepunt van het jaar. Iedereen herinnert zich nog wel die eerste reis naar het buitenland samen met klasgenoten. De gezelligheid en verbroedering, maar vooral ook de indruk die de stad of het land achterlaat. Een schoolreis heeft tenslotte ook een educatief karakter. Leerlingen leren andere culturen en landen kennen.

Zorg uit handen bij de organisatie van de schoolreis

Bij het organiseren van een reis voor het voortgezet onderwijs komt veel kijken. Van het inhoudelijke programma en het vervoer tot het bewaken van het budget en de bijbehorende adminstratie. Mosae Group Travel ontzorgt en neemt de volledige organisatie van de schoolreis in handen, van A tot Z. Omdat docenten niet altijd de tijd vinden om een dergelijke reis te organiseren.

Een schoolreis met sterk inhoudelijk programma

Mosae Group Travel heeft zowel affiniteit met het onderwijs als uitgebreide kennis van vele bestemmingen in binnen- en buitenland. Daardoor is het mogelijk om snel te schakelen en een reis op maat te realiseren. Het uitgangspunt is altijd de doelstelling van de reis. Op basis van dit leerdoel komt het reisprogramma tot stand. Dit kan een algemeen en toeristisch programma zijn of juist een vakinhoudelijk programma. Als er al een educatief programma voorhanden is regelt Mosae Group Travel met plezier het reistechnische gedeelte van de reis, van vervoer tot gunstig gelegen hotels.