Een schoolreis voor een middelbare school.

Een studiereis voor een groep HBO studenten.

Een bezoek aan een onderwijscongres.

Een los vliegticket inclusief een visum voor een stagebegeleider.

Of het nu gaat om het organiseren van een meerdaagse reis, het samenstellen van een reisprogramma of het geven van advies….

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen leraren bij Mosae Group Travel

Al lang kent men binnen het onderwijs het belang van bijscholing en nascholing voor leraren. Mosae Group Travel is er daarbij van overtuigd dat een goede studiereis daarbij helpt. Het is een integraal onderdeel van goede bijscholing en nascholing. Samen met onze partners in Nederland en onze partners ter plaatse kennen we het belang van een goede studiereis. Afhankelijk van de wensen kunnen we samen met onze partners een grote variatie van onderwerpen centraal stellen tijdens een studiereis leraren. We plannen graag een afspraak om een keer met de opdrachtgever aan tafel te zitten om zo te komen tot de juiste studiereis die past bij de behoeften van de opdrachtgever.

Een studiereis leraren voor elke bestemming

Mosae Group Travel is een reisorganisatie voor studie-en schoolreizen dat al sinds 2009 sterke studiereizen leraren organiseert. En dat wereldwijd: Van Finland tot de Verenigde Staten, van Schotland tot Brazilië en van Zwitserland tot aan Japan. Een studiereis leraren is bij Mosae Group Travel tot in de puntjes verzorgd. Zowel logistiek als wel vakinhoudelijk. Uiteraard wordt een studiereis  uitgevoerd onder de voorwaarden en keurmerken van erkende vakorganisaties zoals ANVR, SGRZ, Calamiteitenfonds en SKTB. Vakinhoudelijk gezien hebben we waardevolle contacten partners en scholen wereldwijd. Dat we zelf een onderwijskundige achtergrond hebben is natuurlijk mooi meegenomen.

Een studiereis leraren geeft nieuwe energie en nieuwe inzichten

Een studiereis geeft niet alleen nieuwe energie of misschien hernieuwde energie, het levert ook nieuwe inzichten. Niet alleen nieuwe inzichten door de nieuw opgedane kennis en vaardigheden. Maar ook nieuwe inzichten door het contact met andere leraren. Dat informele contact is een niet te onderschatten aspect van een studiereis. Het levert onverwachte ontmoetingen met onverwachte inzichten en meningen. En last but not least: een studiereis is ook gewoon leuk. En daar is niets mis mee. Mosae Group Travel helpt leraren graag met een zinvolle, mooi en leuke studiereis.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties