Uw zekerheden | Mosae Group Travel

Mosae Group Travel heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van school- en studiereizen. Vanwege onze unieke werkwijze, geboekte resultaten en de geboden zekerheden is het merendeel van onze klanten inmiddels vaste klant.

Lid van ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Mosae Group Travel is lid van de Algemene Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en neemt deel in de garantieregeling van SGRZ NV en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat:

  • U boekt onder de Reizigersvoorwaarden van de branchevereniging ANVR.
  • Uw vooruitbetaalde reisgelden worden gegarandeerd door SGRZ NV.
  • U geen extra kosten maakt bij onderbreking of aanpassing van uw reis indien het Calamiteitenfonds een calamiteit heeft vastgesteld.

ANVR logoANVR nummer 05192

SGRZ logoSGRZ nummer 17034

CF logoCalamiteitenfonds

  • Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van touringcar bedrijven die lid zijn van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB).

Kwalitatieve partners

Mosae Group Travel beschikt over een wereldwijd netwerk van ondersteunende partners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid.

Better Holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de reis niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.
Of het nu gaat reizen waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan reizen die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de reisbestemming wonen.

Uw zekerheden | Mosae Group Travel

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen u uit om met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl.
Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

ANVR Touringcarclassificatie

ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Voor de specifieke verschillen: www.anvr.nl of www.sktb.nl/classificaties.

Roken in de bus

ANVR-reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid tijdens de stops in de buitenlucht te roken.