Een schoolreis voor een middelbare school.

Een studiereis voor een groep HBO studenten.

Een bezoek aan een onderwijscongres.

Een los vliegticket inclusief een visum voor een stagebegeleider.

Of het nu gaat om het organiseren van een meerdaagse reis, het samenstellen van een reisprogramma of het geven van advies….

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen primair onderwijs

Bestuurders, directeuren, ondersteunend personeel en leerkrachten in het primair onderwijs zijn vaak druk bezet. De waan van de dag regeert. De school moet draaiende gehouden worden, directeuren worden geacht aan te schuiven bij vergaderingen van de Medezeggenschapsraad en het Ouder Comité. De leerkrachten zijn druk bezig met de voorbereiding en uitvoering van de lessen. En de sportdag moet ook nog worden georganiseerd. De klassen zijn groot en er zijn een aantal leerlingen met een rugzakje. Tijd om te professionaliseren, tijd om te evalueren, tijd voor scholing is er nauwelijks. Een studiereis primair onderwijs zorgt juist wel voor de benodigde tijd en focus om te professionaliseren, om de vakkennis bij te spijkeren.

Tijd om te professionaliseren

Een studiereis primair onderwijs helpt om de focus te verleggen van de waan van de dag naar verdieping en verbreding voor de onderwijsprofessional in het primair onderwijs. Een aantal dagen weg van de school in een andere omgeving komt de eigen leeractiviteiten alleen maar ten goede. Samen met andere collega’s van andere scholen in het primair onderwijs nieuwe ervaringen opdoen in het buitenland. Samen ervaren hoe onderwijsstelsels in het buitenland eruit zien. Samen zien hoe het anders kan, samen discussiëren. Samen diepgang en oplossingen zoeken. Samen in contact treden met buitenlandse collega’s. Kortom: een studiereis primair onderwijs geeft (hernieuwde) energie en inzichten!

Het aanbod van studiereizen primair onderwijs

Het aanbod ten behoeve van studiereizen primair onderwijs is groot. In landen als Zweden, Finland, Duitsland, Denemarken staan thema’s centraal op het gebied van onder andere: Brede schoolontwikkeling en kinderopvang, naschoolse opvang, gepersonaliseerd onderwijs, day care centers. Uiteraard worden er dan ook scholen bezocht en kunnen de deelnemers aan de studiereis in contact komen met vakgenoten in het buitenland. Naast specifieke thema’s wordt er ook antwoord gegeven op vragen zoals waarom Finland zo’n goed onderwijssysteem heeft. Of waarom blinkt het onderwijs in Estland uit met betrekking tot ICT in het onderwijs? Voor elke scholingsbehoefte is er wel een studiereis mogelijk.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties