Een bezoek aan een onderwijscongres zoals de Quest Conference of EAIE

Studiereizen wereldwijd van Finland tot aan Singapore

Gehele organisatie van A to Z van vakinhoudelijk tot aan logistiek

Of alleen logistiek indien de opdrachtgever eigen contacten heeft

Voor overkoepelende schoolorganisaties en onderwijsadviesbureau ’s

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen Finland: reizen naar een gidsland in het onderwijs

Finland is met recht een gidsland als het op onderwijs aankomt. Dat is onder andere goed te zien aan het driejaarlijkse internationale peilingsonderzoek naar kennis en vaardigheden van 15 jarigen. Dit onderzoek wordt door PISA (Programme for International Student Assessment) uitgevoerd. Steevast haalt Finland in dit onderzoek hoge scores. Onder andere met betrekking tot het aantal excellente leerlingen  in de natuurwetenschappen. Maar los van de PISA ranglijst wordt Finland gezien als het land met het beste onderwijs op het gebied van taal, rekenen en wetenschap. Een studiereis Finland is een studiereis naar de absolute top in de onderwijswereld.

Schoolbezoeken tijdens een studiereis Finland

Een studiereis naar Finland is geen studiereis als er geen scholen worden bezocht. Via onze relaties en contacten kunnen we schoolbezoeken organiseren en plannen naar een grote verscheidenheid van scholen. Een van de scholen die bezocht kunnen worden is bijvoorbeeld het Lauttasaari comprehensive and upper secondary school in Helsinki. De school is een onafhankelijke school met ongeveer 700 studenten. Tijdens het schoolbezoek wordt het Finse schoolsysteem uitgelegd en worden er ontmoetingen gepland met docenten en scholieren. Ook worden er reguliere lessen bijgewoond zodat de deelnemer aan een studiereis Finland een goed beeld krijgt van het onderwijs in Finland.

Studiereizen Finland: Ervaren hoe het ook anders kan

Een voorbeeld van hoe het totaal anders is ten opzichte van Nederland betreft de kinder- en dagopvang van kinderen in Finland. De manier waarop het in Finland is georganiseerd is niet te vergelijken met de manier waarop kinder- en dagopvang in Nederland wordt georganiseerd. In Finland gaan kinderen tot 7 jaar naar kinder- en dagopvang. Tijdens hun jaren op de kinder- en dagopvang staat spelend leren centraal. Tijdens dit spelend leren is er vooral aandacht voor taalvaardigheid en rekenvaardigheid. Studiereizen Finland met de focus op kinder- en dagopvang zijn met name geschikt voor mensen met een professionele achtergrond in de kinderopvang en decisionmakers en beleidsmakers van gemeentelijke instanties.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties