Onze missie

Mosae Group Travel is een goede en gespecialiseerde reisorganisatie voor school- en studiereizen. Voor vele onderwijsorganisaties zijn wij een gewaardeerde partner als het gaat om de organisatie van  studie- en schoolreizen, taalreizen en internationaliseringtrajecten.

Wij streven naar langdurige relaties gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen. Prettige menselijke relaties waarbij goed wordt samengewerkt in een goede sfeer, zowel intern met collega’s als wel extern met onze relaties.

We willen een bijdrage leveren aan de vorming van mensen die waarde hechten aan een samenleving waarin geen plaats is voor racisme en discriminatie. Waar wel plaats is voor inclusiviteit met respect voor ieders geloofsbeleving en seksuele geaardheid.

Samen met onze collega’s en relaties streven we ook naar een duurzame samenleving en dus ook naar duurzame school- en studiereizen. Ons duurzaamheidsbeleid moet alle negatieve effecten op de natuurlijke en sociale omgeving minimaliseren. We ondersteunen alle lokale partners naar meer duurzaamheid en creëren meer duurzaamheidsbewustzijn bij onze gasten.