Een schoolreis voor een middelbare school.

Een studiereis voor een groep HBO studenten.

Een bezoek aan een onderwijscongres.

Een los vliegticket inclusief een visum voor een stagebegeleider.

Of het nu gaat om het organiseren van een meerdaagse reis, het samenstellen van een reisprogramma of het geven van advies….

Mosae Group Travel neemt de zorg uit handen.


Studiereizen Canada: reizen naar de Quest Conferentie

Een studiereis onderwijs Canada is bijna een synoniem voor een reis naar de Quest Conference in Toronto: De grootste stad van Canada en tevens hoofdstad van de provincie Ontario. En wie aan de Quest Conference denkt, denk aan Michael Fullan. Michael Fullan komt uit Ontario en is een internationaal bekende en gewaardeerde socioloog. Hij is tevens voormalig onderwijsbestuurder die gespecialiseerd is in onderwijsvernieuwing. Hij is ieder jaar prominent aanwezig tijdens de Quest Conference en geeft ieder jaar lezingen en presentaties bij de Quest Conference. Voor hem maken vele Nederlandse schoolleiders en andere onderwijsprofessionals via Mosae Group Travel de oversteek naar Canada.

Thema’s combineren

Een studiereis Canada hoeft niet alleen een reis naar de Quest Conference te zijn. Een studiereis onderwijs Canada kan voor u veel meer opleveren dan alleen het bezoek aan de conferentie. Canada is een interessant land om andere kennis, ervaringen en inzichten op te doen met betrekking tot onderwijs. Zo is Toronto zich aan het ontwikkelen tot een ICT hotspot met vele kansen voor het onderwijs. Ook kan bijvoorbeeld “Van passend naar Inclusief onderwijs” als thema worden genomen tijdens een studiereis. Tijdens een studiereis Canada met het thema “Van passend naar Inclusief onderwijs” gaat u zien dat er geen speciale scholen zijn in Canada, maar dat alle kinderen naar dezelfde school gaan.

Studiereizen Canada hoeven niet duur te zijn

Op het eerste gezicht lijkt een studiereis Canada duur te zijn. Dat is een misverstand. De opbrengsten met betrekking tot nieuw vergaarde kennis en inzichten vergoeden veel. Daarbij komt dat onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs via NUFFIC in aanmerking komen voor subsidie. Vandaar dat via Mosae Group Travel er ieder jaar studiereizen onderwijs Canada plaatsvinden. Reeds vele schoolleiders, andere onderwijsprofessionals en onderwijskoepels gingen u voor en hebben via Mosae Group Travel studiereizen Canada ervaren waarbij kennis, ervaringen, inzichten en ook nieuwe contacten werden opgedaan.

“Een reisorganisatie kan zich onderscheiden als het misgaat. Nadat de vluchten waren geboekt, werden de data van het programma gewijzigd. Mosae Group Travel heeft toen kunnen regelen dat we kosteloos van vlucht konden veranderen. Kortom, een zeer positieve ervaring”
Ed Overes, Zuyd Hogeschool, faculteit International Business

 

Meer klanten aan het woord

Schoolreizen

Schoolreizen

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Lees meer

Neem contact op

Via mail

Mail naar Mosae Group Travel via info@mosaegrouptravel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.                                                                                                                                                                                        Bezoek alleen op afspraak.

Zaterdag en zondag gesloten.

Nieuwsbrief

Klanten

Logo Bernardinus College Logo Broekland College Logo Charlemagne College Logo Fontys Hogescholen Logo Hogeschool Rotterdam Logo Zuyd Hogeschool

 

Alle referenties