Schoolreizen Nederland: Verrassend, veelzijdig, veilig, leerzaam en leuk!

Schoolreizen Nederland: Een nieuwe trend
Schoolreizen in en rond Nederland is een nieuwe trend ingegeven door de coronacrisis. En we moeten toegeven dat we onder andere omstandigheden er niet zoveel aandacht aan gegeven zouden hebben. Door de omstandigheden zijn we ons meer gaan verdiepen in schoolreizen in en rond Nederland. En eerlijk gezegd: We zijn meer dan aangenaam verrast!

Schoolreizen en corona
Schoolreizen naar het buitenland zijn door scholen geannuleerd of uitgesteld. Dat is begrijpelijk. Het is op dit moment niet mogelijk vanwege het reisadvies (code oranje en hoger). En ook al is het reisadvies groen of geel, wie durft de verantwoordelijk aan om met tientallen leerlingen naar het buitenland te gaan onder deze omstandigheden? We begrijpen uw standpunt. Lees hier meer over onze visie over schoolreizen en corona.

Schoolreizen Nederland: Verrassend, veelzijdig, veilig, leerzaam en leuk!
Maar toch, het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Scholen voelen toch de behoefte om op schoolreis te gaan. En dat kan wel in Nederland! We hebben voor u een aantal voorbeelden samengesteld. En het was een mooie “klus.” We zijn tot de conclusie gekomen dat schoolreizen in Nederland verrassend, veelzijdig, veilig, leerzaam en leuk zijn!

Schoolreizen Nederland: Op maat te maken met diverse thema’s
We hebben voor u 5 voorbeeld schoolreizen in Nederland uitgewerkt in diverse regio’s van het land. En ook met diverse thema’s zoals o.a. duurzaamheid. Ook is er een voorbeeld schoolreis bijgesloten naar Duitsland met als thema “Verrassend (dichtbij) Duitsland.” Ook de Nederlandse schoolreis “Euregio” heeft een internationaal karakter. Zit uw gewenste schoolreis er niet bij? Neem dan contact op met ons. We maken graag een offerte op maat!

T +31 43 3112061

E info@mosaegrouptravel.nl