Studenten van de Student Community van de faculteit International Business van Zuyd Hogeschool organiseerden hun eigen studentenreis naar Milaan. Dit deden ze in samenwerking met Mosae Group Travel.
Veel studentenverenigingen denken dat samenwerking met een reisbureau prijsopdrijvend werkt. Onze samenwerking heeft het tegendeel bewezen!
Lees het interview met Jasper Snellens, de student die contactpersoon was met ons.

milaan.zuyd.groepsfoto.2

 Waar ging de reis naartoe? In welke periode?

“We vertrokken op maandag 27 april naar Milaan en verbleven daar tot donderdag 30 april.”

Waarom deze bestemming? Wat was het doel van de reis?

“We hebben Milaan gekozen, omdat het de economische hoofdstad van Italië is. Daarnaast heeft Milaan ook genoeg te bieden op gebied van cultuur, gastronomie, fashion en educatie. Het doel van deze reis was dat het een leuke trip zou zijn, maar ook leerzaam.”

Hoeveel personen gingen mee op reis? Indien van toepassing aantal klassen, hoeveelste jaar en de naam van de opleiding of organisatie noemen.

“Er gingen 12 eerste jaars studenten mee van de opleiding International Business en 5 tweede jaars studenten gingen mee als leiding.”

Hoe zag het programma van de reis er in grote lijnen uit?

“Op de eerste dag zijn we rond etenstijd aangekomen in Milaan en hebben we de groep vrije tijd gegund, zodat ze zelf Milaan konden ontdekken. Op de tweede dag hebben we in de ochtend een van de grootste kathedralen van de wereld bezocht. Dit is het paradepaardje van Milaan: Il Duomo. Op de derde dag hebben we in de ochtend een bezoek gebracht aan een van de universiteiten die Milaan rijk is. Op diezelfde dag in de late middag hebben we ook nog een wijnproeverij gehad met bijpassende hapjes. Aansluitend zijn we naar het uitgaansgebied gegaan om daar de laatste nacht in Milaan af te sluiten. Op de vierde dag zijn we rond het middaguur vertrokken richting Düsseldorf.”

Welke rol speelde Mosae Group Travel in het organiseren van de reis?

“Mosae Group Travel heeft ons ondersteund met uitzoeken van een geschikt hostel en het organiseren van de reis omtrent de praktische zaken zoals de vliegtickets en de transfer van vliegtuig naar plek van bestemming. Daarnaast hebben ze ons ook mee geholpen met het organiseren van bepaalde activiteiten zoals de bezichtiging van de Duomo en de wijnproeverij.”

Hoe hebben jullie de samenwerking met Mosae Group Travel ervaren?

“We hebben de samenwerking als gemoedelijk ervaren en alles ging zeer vlotjes. Zij waren altijd te bereiken op de momenten dat we ze nodig hadden en zijn uiterst tevreden met de samenwerking.”

965470_469799529781500_1786574108_o
Jasper Snellens
Student Community faculteit International Business
Zuyd Hogeschool

Lees hier op onze Facebook pagina  het artikel over de voordelen van een reisbureau t.o.v. het zelf organiseren van een studiereis aan de hand van de studentenreis uit dit reisverslag.

Ook ontzorgd worden tegen een aantrekkelijke prijs inclusief de zekerheden van ANVR en SGR?
Vul dan hier het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

milaan.zuyd.groepsfoto

Bij de wijnproeverij in Milaan

milaan.zuyd.duomo.1

Rondleiding in de Duomo

milaan.zuyd.duomo.2

De Duomo

Lees hier op onze Facebook pagina het artikel over de voordelen van een reisbureau t.o.v. het zelf organiseren van een studiereis, aan de hand van de studentenreis uit dit reisverslag.

Ook ontzorgd worden tegen een aantrekkelijke prijs inclusief de zekerheden van ANVR en SGR?
Vul dan hier het contactformulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.