Studiereizen onderwijsprofessionals

//Studiereizen onderwijsprofessionals
Studiereizen onderwijsprofessionals2018-04-06T09:03:12+00:00

onderwijsprofessionals

Kennis verbreden en verdiepen met een studiereis

Studiereis onderwijsprofessionals: leren in het buitenland

Wie zijn diploma behaalt is tegenwoordig niet klaar met studeren. Een leven lang leren is het devies. Kennis vergaren, uitdiepen en delen. Studiereizen zijn erg geschikt om nieuwe inzichten op te doen. Deze inzichten komen niet alleen voort uit het programma, maar ook uit het intensieve contact met reisgenoten en buitenlandse vakgenoten. Dit biedt teven mogelijkheden om te netwerken.

Ervaring met het organiseren van studiereizen voor professionals

Mosae Group Travel organiseert studiereizen voor professionals uit het bedrijfsleven en het onderwijs. Deze reizen variëren van een Europese architectuurrondreis voor Japanse architecten tot het bezoeken van de beste scholen van Canada. Samen kennis delen én verbreden staat hierbij altijd centraal. Het leerdoel vormt de basis van het reisprogramma. Naast het educatief programma komen er ook allerlei praktische zaken kijken bij de organisatie van een studiereis. Naast het regelen van vervoer en het selecteren van hotels met de juiste ligging zijn faciliteiten als een goede internetverbinding en conferentieruimte van belang. Mosae Group Travel ontzorgt en neemt de gehele organisatie van de studiereis uit handen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen advies in te winnen voor bepaalde onderdelen.

Mosae Group Travel heeft voor onder een aantal schoolbesturen en overkoepelende onderwijsorganisaties studiereizen georganiseerd naar Groot Brittanië, Canada, Verenigde Staten en Finland, waaronder Boor Rotterdam, Catent, De Basis Arnhem, Fluenta, KPC Groep, SKO De Dijken (Wervershoof), Vivente Zwolle en Viviani.

Studiereis rondom onderwijsprogramma Finland

Het onderwijs in Finland is kwalitatief uitzonderlijk goed. Mosae Group Travel organiseert voor onderwijsprofessionals reizen naar Finland om kennis te vergaren over het onderwijs ter plaatse.

Lees meer…

Studiereis met open inschrijving: The Quest Conference

Ieder jaar verzorgt Mosae Group Travel een reis naar The Quest Conference. Deze conferentie biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in Engaging Learning in the 21th Century.

Lees meer…