Ieder jaar  verzorgt Mosae Group Travel een reis naar The Quest Conference.

Wat is The Quest Conference?

The Quest Conference staat in het teken van de speurtocht naar een strategie om te komen tot optimale studieresultaten voor leerlingen in de 21e eeuw. Hoe kunnen we zorgen voor meer en betere prestaties voor onze leerlingen? Welke acties moeten we ondernemen voor een betere welzijn voor onze leerlingen? Op welke manier zorgen we voor aantrekkelijke scholen? Deelname biedt een stevige kans om tot een dieper inzicht te komen met betrekking tot Engaging Learning in The 21th Century.

Voor wie is The Quest Conference bedoeld?

Vooral onderwijsmanagers en iedereen die op een professionele wijze betrokken is bij het onderwijs zullen The Quest Conference weten te waarderen. De internationaal bekende onderwijsspecialist Michael Fullan zal wederom zijn medewerking verlenen aan de conferenctie. Michael Fullan is onderwijsadviseur van o.a. het ministerie van Onderwijs in Nederland, Engeland en Duitsland. Naast Michael Fullan worden er workshops verzorgd door diverse gerenommeerde internationaal erkende onderwijsspecialisten. Bekende namen zijn Sir John Jones, Jeremy Rifkin, Rosemary Campbell-Stephens, Tricia Okoruwa, Dr. Anthony Mohammed, Dr. Avis Glaze en Michael Clemons.

Deelname

Wij brengen graag een offerte voor u uit met betrekking tot vervoer, verblijf en aanvullende diensten en vakinhoudelijke programma’s. Klik hier voor ons contactformulier.