Schoolreizen

Schoolreizen

Buitenlandse schoolreizen met educatief karakter, aansluitend op uw wens. Mosae Group Travel neemt afhankelijk van de behoefte de zorg voor de reis, inhoudelijk programma en bijbehorende administratie uit handen. Een reis op maat van A tot Z.

Lees meer

Studiereis bouwkunde Chicago

Studiereizen

Maatwerk studiereizen voor HBO en WO waarin de opleiding van de studenten centraal staat. Ze verdiepen hun kennis tijdens themareizen op het gebied van onder andere stedenbouw en architectuur, gezondheidszorg, overheid en bestuur of onderwijs.

Lees meer

Studiereis voor onderwijsprofessionals

Reizen onderwijsprofessionals

Studiereizen voor professionals uit het onderwijs waarbij kennis verbreden en verdiepen centraal staat. Het leerdoel staat aan de basis van de reis, zoals het bezoeken van Canada’s beste scholen door Nederlandse onderwijsprofessionals.

Lees meer

Overige reizen

Bij Mosae Group Travel kunt u ook terecht voor andere maatwerk reizen zoals bedrijfs-, taal- en personeelsreizen. Ook verzorgen wij in opdracht van het UWC Maastricht alle vluchten van de boarding students die voor de laatste twee jaren van hun middelbare school programma naar Maastricht komen. Ook verzorgt Mosae Group Travel taalreizen specifiek gericht op middelbare scholen.

Mocht u een studiereis willen organiseren voor vakverenigingen of bedrijven, dan helpt Mosae Group Travel u op weg door de volledige reis te organiseren inclusief inhoudelijk programma. Of, wanneer u zelf al een programma heeft, alleen bij het logistieke aspect van de reis. Zo organiseerden we onder andere een studiereizen naar musea in Luik, Gent en Antwerpen voor de Nederlandse Museum Vereniging en agrarische studiereizen naar Kent en Italië voor een agrarisch adviesbureau.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Mosae Group Travel.

Offerte aanvragen

Nieuwsgierig geworden en wilt u ook een studie- of schoolreis organiseren? Neem vrijblijvend contact op met Mosae Group Travel.

Neem contact op