De Spaanse taal leren kan overal. Maar de Spaanse taal en cultuur beleven is een ander verhaal. Een verhaal dat geschreven wordt bij onze partner Academia Atlántika de Español in Conil de la Frontera!

Ideaal voor scholen

Waarom ideaal? Omdat de taalschool in Conil de la Frontera ligt aan de Costa de la Luz. Conil de la Frontera is klein, veilig, overzichtelijk en toch echt Spaans. De scholieren gaan niet verloren in de massaliteit van een grote stad. En zij zullen in Conil de la Frontera direct in praktijk kunnen brengen wat ze bij Academia Atlántika leren! Daarnaast is Conil de la Frontera mooi gelegen aan het strand (sportmogelijkheden) en liggen uitstapjes naar o.a. Sevilla, Cádiz en de natuurparken van Andalusië voor de hand!

Academia Atlántika de Español

De taalschool bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een bewezen track record van succesvol Spaans taal onderwijs. Het is gecertificeerd en wordt gecontroleerd door Instituto Cervantes. In de middag worden de lessen gegeven door gekwalificeerde Spaanse docenten. De ochtend en avond staan in het teken van onderdompeling in de Spaanse cultuur via excursies of gewoonweg lekker ontspannen via sport en spel. Voor overnachtingen kan er gekozen worden uit eigen appartementen van de taalschool of voor gastgezinnen.

atlantika

Costa de la Luz en Conil de la Frontera

De Costa de la Luz (Andalusië) is een bijzonder en  ongerept gebied in Zuid-Spanje aan de Atlantische kust. Hier bevindt zich het charmante witte stadje Conil de la Frontera. Het is een typisch Andalusisch vissersdorp, met smalle straatjes en gezellige tapasbarretjes