Reisverslag studiereis New York, Zuyd Hogeschool faculteit Management en Recht

In de week van 29 maart tot 5 april 2014 heeft Mosae Group Travel een studiereis georganiseerd naar New York.  Deelnemers waren 14 studenten van de Master Personal Leadership in Innovation & Change.

Er is gekozen voor de bestemming New York vanwege het feit dat de stad een samenvoeging is van veel culturen. Hierdoor hebben de studenten tijdens de reis kunnen kennismaken met verschillende manieren van leiding geven, persoonlijk leiderschap en samenwerken met meerdere culturen.

Tijdens de reis is er door de studenten gewerkt aan twee soorten opdrachten. De ‘Academic Challenges’ theoretisch georiënteerd (presentaties van literatuur, college aan Long Island University) en de ‘Business Consultancy Challenges’ (bedrijfsbezoeken bij verschillende multinationals).

Mosae Group Travel heeft voor ons de vlucht, het hotel en de locale transfers geselecteerd en geregeld. Tevens heeft Mosae Group Travel voor ons de externe vergaderlocaties die wij nodig hadden geregeld.

Wij hebben de samenwerking met Mosae Group Travel als zeer prettig ervaren. Robert denkt mee, reageert snel op vragen, is betrokken en volledig in zijn communicatie . Door zijn organisatie van de logistieke zaken ging ik met vertrouwen op reis met de groep.

Mevr. I. Snijders
Docent Zuyd Hogeschool

10151940_861250247233820_2940137528040951078_n