In het kader van de TTO-opleiding heeft de brugklas van het Charlemagne College van 12 mei tot en met 16 mei een schoolreis gemaakt naar Canterbury in Engeland.

Tijdens deze reis hebben de leerlingen gelogeerd in gastgezinnen. Hierdoor hebben ze van dichtbij het dagelijkse leven in een Engelse familie ervaren.

Het programma bestond uit ’s ochtends Engelse les in het Stafford House of English. ’s Middags diverse excursies naar bezienswaardigheden in en rondom Canterbury.
Zo stond er onder andere een Engelstalige rondleiding door Canterbury op het programma. Tevens een bezoek aan Canterbury Cathedral. Ook werden Rochester en Dover Castle bezocht.
Op woensdag stond er een dagtocht Londen op het programma met een stadsrondrit. Highlights waren de O2-Arena, de Tower, de Tower Bridge, de London Eye, de Big Ben en Westminster Abbey. Londen werd afgesloten met vrije tijd rondom Covent Garden
Op vrijdag werd de reis afsloten met de uitreiking van een certificaat van het Stafford House of English.

De reis werd voor de tweede keer volledig verzorgd en samengesteld door Mosae Group Travel. Wederom waren wij zeer verheugd met de goede planning, reis en organisatie van de reis door Mosae Group Travel.

Frans Hendriks
Docent Charlemagne College

charlemagne.canterbury.2

charlemagne.canterbury.3

charlemagne.canterbury.4

charlemange.canterbury.1