Leerkrachten en ondersteunend personeel van St. Jozefschool in Amsterdam hebben in oktober een taalcursus gevolgd bij Pilgrims Language school in Canterbury. Lees hier het reisverslag!

Charlotte van der Putten, leerkracht en coördinator Engels, St. Jozefschool Amsterdam


Waar ging de reis naartoe? In welke periode?

Naar Canterbury , UK van 20-26 oktober / in de herfstvakantie. We konden met het team naar Engeland met de ERASMUS + beurs.

Waarom deze bestemming? Wat was het doel van de reis?

Pilgrims Language school in Canterbury biedt een uitstekende methodiek cursus voor leerkrachten in het basis onderwijs.

Hoeveel personen gingen mee op reis?

26 collega’s, inclusief beide directieleden, de secretariaatsmedewerkster en een klassenassistent. De leerkrachten van alle drie de ‘bouwen’ waren vertegenwoordigd.

Hoe zag het programma van de reis er in grote lijnen uit?

De deelnemers mochten kiezen of ze in een hotel of gastgezin wilden verblijven en of ze per trein of wilden reizen. Er was een transfer geregeld vanaf het vliegveld. De vertrek en aankomst datum was bepaald ( zo-za) en de cursusdagen waren van 9-15.40 uur inclusief pauzes. De gastgezinnen werden bekend in de week voor vertrek en door de hosts werd contact opgenomen met het oog op ontbijt en diner -wensen. Het hotel was inclusief ontbijt, de gastgezinnen zo gewenst  inclusief ontbijt en diner.

Welke rol speelde Mosae Group Travel in het organiseren van de reis?

Mosae Group Travel heeft de reis helemaal op maat voor ons georganiseerd. Vanwege hun ervaring konden zij ons prima adviseren en tijdig een prijsopgave overleggen. Ook tijdens de reis waren zij bereikbaar voor vragen en oplossingen. Na de reis hebben we alles geëvalueerd en krijgen we een definitieve afrekening.

Hoe heeft u de samenwerking met Mosae Group Travel ervaren?

Heel plezierig en accuraat!  Volgende keer graag weer!