Barcelona

De ultieme citytrip

Barcelona

De ultieme citytrip

Bij Mosae Group Travel geen voorbeeld programma’s op de website, maar een gratis vrijblijvende offerte op maat.

Highlights

 • FC Barcelona

 • Picasso Museum

 • Miró Museum

 • Sagrada Familia

 • Parc Güell

 • Aquarium van Barcelona

 • Het Chocolademuseum

 • Botanische tuinen Barcelona

 • Wijk El Borne

 • Het Historisch Museum van Barcelona

Gratis

 • Strand van Barcelona

 • La Boqueria

 • Gotische wijk van Barcelona

 • Parc del Laberint d’Horta

 • La Pedrera (Casa Milà)

 • Standbeeld Columbus

 • Plaça d’Espanya

 • De Ramblas

 • Parc de la Ciutadella

 • Font Magica

Persoonlijke reis App

Gratis Reis App

Voor iedere schoolreis een gratis gepersonaliseerde reis app. Dit is een app (Android & iPhone) waarin docenten eigen informatie ook kunnen laten toevoegen. Men kan tevens de details van de reis te bekijken. Veranderingen in het programma worden automatisch doorgevoerd. 

Bel ons..wij staan u graag te woord.

Bel 043 3112061

Mail ons… u ontvangt snel antwoord.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Barcelona: veelzijdig en populair

Als gevolg van de Olympische Spelen in Barcelona in 1992 heeft de stad een ware metamorfose ondergaan. Daarom is anno nu Barcelona een veelzijdige, mediterrane stad. Een stad die terecht in vele overzichten als de absolute nummer 1 naar voren komt als populairste citytrip in Europa. Een veelzijdige stad voor een veelzijdige schoolreis.

Schoolreis Barcelona

Bezienswaardigheden

Wie aan Barcelona denkt, denkt aan de boulevard Ramblas, de wijk Barri Gotic met haar kathedraal, maar ook aan nauwe straatjes en pleintjes en de werken van Gaudí. De bekendste daarvan is misschien wel de Sagrada Familia. Niet alleen de wijk El Borne, de berg Montjuïc, maar tevens het monument Colon en de kerk Santa Maria del Mar zijn zeer de moeite waard.

Mosae Group Travel heeft naar aanleiding van onze specifieke en genuanceerde wensen het vervoer, het onderkomen en de entrees geregeld. Wij vonden het een zeer prettige samenwerking.

Mevr. T. Habets, Bernardinuscollege, Heerlen

Gaudi

De architect Gaudí heeft nadrukkelijk zijn stempel gedrukt op het straatbeeld van Barcelona. Zijn bijzondere bouwstijl moet gezien worden bij een schoolreis naar Barcelona. Zijn bekendste bouwwerken in Barcelona zijn de kathedraal Sagrada Familia, Parque Güel en de huizen Casa Battló en Casa Milà aan de Passeig de Gràcia.

Schoolreis Barcelona

Culinair Barcelona

Alhoewel alle wereldkeukens in Barcelona vertegenwoordigd zijn, voert de mediterrane keuken toch de boventoon. Overal in de stad zijn er karakteristieke tapasbarretjes tapas. Ook voor een beperkt budget kan er tijdens de schoolreis naar Barcelona geproefd worden van de lokale keuken. Een bezoek aan de overdekte voedselmarkt La Boqueria laat de scholieren het culinaire Barcelona zien.

Zon, zee en strand in de stad

Barcelona is een van de weinige kuststeden met een echt strand. Het strand, de Olympische haven en de boulevard vol barretjes en restaurantjes garanderen een perfecte combinatie van strand- en stedenvakantie. ’s Morgens een rondleiding door een museum en ’s middags sportdag op het strand of gewoon lekker genieten van het heerlijke strandleven.

Schoolreis Barcelona

Hip, trendy en jong Barcelona

Dé hotspots voor hip, trendy en jong Barcelona zijn El Borne, de strandboulevard en de Olympische haven. In de wijk El Borne zijn vele hippe en trendy winkeltjes, restaurantjes en barretjes te vinden. Aan de strandboulevard en de Olympische haven liggen vele design horeca gelegenheden waar het tot in de kleine uurtjes genieten is.

Musea

De 25 grootste en bekendste musea van Barcelona bieden voor elk wat wils. Als eerste is er het Gaudí museum, maar ook het Picasso museum en het Miró museum zijn de moeite waard. Bijna bij iedere schoolreis staat een bezoek aan minstens 1 van deze musea gepland. Daarnaast is zeker het FC Barcelona museum de moeite waard en zeker ook het Centrum voor hedendaagse Cultuur.

Schoolreis Barcelona

Parken

Parken brengen rust in de jachtige stad. Een opdracht, een bezoek, rondleiding of een pauze in een park brengt dus ook rust in een schoolreis. Het bekendste park in Barcelona is Parque Güel. Het heeft mooi fonteinen, tuinen, gebouwen en biedt aan de andere kant een prachtig uitzicht over de stad. Het is ook goed toeven in Parc de la Ciutadella dat in 1888 werd geopend voor de wereldtentoonstelling. Ook de 173 meter hoge stadsberg Montjuïc heeft veel parken en tuinen.

FC Barcelona

FC Barcelona is meer dan een club. De club is namelijk hét uithangbord van de Catalaanse identiteit. De bewogen geschiedenis en de successen van de club zijn allemaal te bewonderen in het museum van de club. Het museum ligt in de catacomben van het stadion Nou Camp. Dit is het grootste van Europa met bijna 100.000 plaatsen. Kortom, dit maakt de club een prachtige kapstok om politiek en geschiedenis aan te snijden tijdens een schoolreis naar Barcelona.

Schoolreis Barcelona

Heeft u wel eens aan onderstaande bestemmingen gedacht?

Parijs
Berlijn
Praag
Hamburg
Londen

Bel ons..wij staan u graag te woord.

Bel 043 3112061

Mail ons… u ontvangt snel antwoord.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.