Op schoolreis naar duurzaam Zuid-Limburg!

Zuid-Limburg, je zal er maar wonen klinkt de slogan… En wat woont Mosae Group Travel hier graag! Als rasechte Limburgers en onze voorliefde voor deze regio weten we als geen ander de allerleukste plekjes te vinden om een fantastische schoolreis te organiseren. Een schoolreis in eigen land klinkt misschien niet zo flitsend, maar vanwege het prachtige landschap en de bourgondische gastvrijheid, voelt deze zuidelijke regio buitenlands aan. Waarschijnlijk zijn veel leerlingen zelfs nog nooit in Zuid-Limburg geweest?! Dit is hét moment om te kiezen voor een lokale, korte en duurzame schoolreis!  

Tijdens de schoolreis naar aan Zuid-Limburg speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Verblijven in een eco-vriendelijke accommodatie, excursies met het oog op duurzaamheid en het vergroten van het ‘groene bewustzijn’ van de leerlingen, dat vinden wij belangrijk! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk PLEZIER!  

Bijkomend voordeel: Duitsland (b.v. Aken) of België (b.v. Luik) liggen “om de hoek.” Dus uitstapjes naar het buitenland behoren ook tot de mogelijkheden!


Bestemming                                                   Zuid Limburg, standplaats Maastricht
Reisduur                                                          3 dagen / 2 nachten
Accommodatie leerlingen                            hostel of hotel

Waarom deze schoolreis?
Kort en krachtig, in eigen land, maar met internationaal karakter, duurzaamheid, bewustwording & FUN!